UČENIČKI SERVIS - UČLANJENJE-IZDAVANJE UGOVORA

UČLANJENJE U UČENIČKI SERVIS


U Učenički servis Gimnazije Dubrovnik mogu se učlaniti redovni učenici srednjih škola s navršenih 15 godina života, čije škole imaju sjedište u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.


ZA UČLANJENJE MALOLJETNOG UČENIKA POTREBNO JE DOSTAVITI:


ZA UČLANJENJE PUNOLJETNOG UČENIKA POTREBNO JE DOSTAVITI:


NAPOMENA:

Maloljetni učenik može doći na učlanjenje bez pratnje roditelja pod uvjetom da ima sve uredno ispunjene i potpisane dokumente koji se traže. Također, roditelj može doći bez djeteta i obaviti sve u svezi učlanjenja sa potrebnom dokumentacijom. Bez obzira da li dolazi učenik ili roditelj ako je dokumentacija nepotpuna ne vršimo učlanjenje.


OD SADA UČLANITI SE MOŽETE ONLINE!!!


IZDAVANJE UGOVORA


Za izdavanje ugovora potrebno je u Učenički servis dostaviti:


Bez navedenog popunjenog obrasca ugovor ne izdajemo. Ugovor također ne izdajemo ako nam učenik do trenutka podizanja ugovora nije dostavio tekući ili žiro račun.


ZAHTJEV ZA IZDAVANJE UGOVORA TAKOĐER MOŽETE PREDATI ONLINE!!


VAŽNO


Ugovori se podižu tijekom zimskih, proljetnih i ljetnih praznika tj. za vrijeme kada je dozvoljen rad redovitih učenika srednjih škola.


Najranije podizanje ugovora je tjedan dana prije početka praznika.


Učenici su obvezni ugovor podignuti najkasnije osmi dan od dana početka rada.


Ugovori se ne izdaju retroaktivno tj. unazad (npr. u vrijeme ljetnih praznika za rad obavljen u zimskom periodu ili za rad izvršen tijekom srpnja, u kolovozu itd. zbog obveze servisa na zakonom propisanu prijavu).


Ugovor sklapa maloljetni redovitii učenik uz supotpis zakonskog zastupnika ili skrbnika i naručitelja posla, a uz posredovanje srednjoškolske ustanove.


PONIŠTENJE UGOVORA


Poslodavac odnosno učenik dužan je Učeničkom servisu izvršiti povrat izdanog ugovora u roku od 4 dana od dana kada je učenik trebao stupiti na rad, a iz nekog razloga je to otkazao. U koliko to ne učini niti učenik niti poslodavac Servis će izvršiti brisanje iz evidencije kako učenika tako i poslodavca odnosno biti će im onemogućeno korištenje usluga Učeničkog servisa.

Ul. Frana Supila 3, 20000, Dubrovnik

+385 (20) 432 569

tajnistvo@gimnazija-dubrovnik.hr

Facebook

Instagram

Developed by KlikIT | Design by Božo Prlenda