ZAVRŠILA SMOTRA SVEUČILIŠTA ZAGREB

GIMNAZIJALCI ZAVRŠNIH RAZREDA NA SMOTRI SVEUČILIŠTA ZAGREB


GIMNAZIJALCI ZAVRŠNIH RAZREDA NA SMOTRI SVEUČILIŠTA ZAGREB

Jučer je završila Smotra Sveučilišta u Zagrebu - najveća i najdugovječnija manifestacija u Hrvatskoj za maturante, buduće i sadašnje studente - koja se i ove godine održala od 9. do 11. studenoga (četvrtak, petak i subotu) na Zagrebačkom velesajmu.

Maturanti Gimnazije Dubrovnik već tradicionalno u organizaciji škole posjetili su ovu smotru sva tri dana njenog održavanja.

Već 28. put na svojim štandovima predstavili su se fakulteti i akademije Sveučilišta u Zagrebu. Svi zainteresirani učenici mogli su sva tri dana razgovarati sa studentima i profesorima te doznati razne korisne informacije o studijima, studentskoj praksi, raznim udrugama i projektima te o studentskom životu.

Na pozornici Zimskoga vrta predstavnici fakulteta i akademija po područjima uživo su publici predstavili upravo svoju obrazovnu instituciju i odgovarali na brojna pitanja.

Naši učenici saznali su puno korisnih informacija i mogli prelistati korisna tiskana izdanja, poput dobro poznatoga Vodiča za buduće studente, a bilo je i puno zabavnih sadržaja. Sigurni smo da će im ovaj posjet olakšati daljnji odabir nastavka školovanja.

Ul. Frana Supila 3, 20000, Dubrovnik

+385 (20) 432 569

tajnistvo@gimnazija-dubrovnik.hr

Facebook

Instagram

Developed by KlikIT | Design by Božo Prlenda