REZULTATI ODRŽANIH ŽUPANIJSKIH NATJECANJA

FILOZOFIJA, II. STRANI JEZIK, BIOSIGURNOST I BIOZAŠTITA, GEOGRAFIJA


FILOZOFIJA, II. STRANI JEZIK, BIOSIGURNOST I BIOZAŠTITA, GEOGRAFIJA

JOŠ MALO IZVRSNIH REZULTATA NAŠIH GIMNAZIJALACA

Na međužupanijskom natjecanju iz filozofije koje se održalo 6. ožujka u Splitu Davor Paradžik, 4. E osvojio je 1. mjesto, Matea Buljan, 4. A, 2. mjesto, Andro Perkić, 4. A, 5. mjesto i Davide Criscuolo, 4. F, 10. mjesto. Čestitamo učenicima i profesoru mentoru Igoru Miošiću.

Na županijskom natjecanju iz geografije održanom 7. ožujka u OŠ Montovjerna u kategoriji 3. razreda Roko Čaveliš iz 3. B osvojio je 1. mjesto, Petra Đurković, 3. D, 2. mjesto i Teo Skurić, 3. D, 3. mjesto. Čestitamo učenicima i njihovim profesorima mentorima Ivili Dender i Toniu Prusina.

Na županijskom natjecanju iz francuskog jezika Ines Begić, 4. E, osvojila je 1. mjesto, Noa Selmani, također 4. E, 2. mjesto, Ilia Letunić, 3. B, 3. mjesto. Čestitamo učenicama i profesorici mentorici Pavici Palunčić Beloša.

Na županijskom natjecanju iz talijanskog jezika Marija turčinović, 4. A , osvojila je 1. mjesto, a Lucija Obad iz 4. E 2. mjesto. Na listi B, Nives Kmetović iz 4. F osvojila je 1. mjesto. Čestitamo učenicama i profesorici mentorici Marini Jurišić

Gimnazijalci su sudjelovali i na međužupanijskoj Smotri biosigurnosti i biozaštite koja se 2. ožujka održala u Obrtničko-industrijskoj školi u Imotskom. Sudjelovale su dvije ekipe u sastavu gimnazijalki Hena Dilberović i Lamija Kusturica iz 3. B, mentor prof. Adrijana Čustović s temom utjecaja SARS COVID 2 virusa na pojavu flurone analizirajući podatke 100 bolesnika liječenih u Općoj bolnici Dubrovnik od Covid infekcije. Druga ekipa u sastavu Alessandra Soldatić i Asja Hebib iz 2. D pod mentorstvom pedagoginje Jagode Đurović bavila se antimikrobnim sredstvima iz prirode-antimikrobnim svojstvima ružmarina i lovora. Iako nisu prošli na Državno natjecanje pohvaljujemo sve učenike koji su izabrali ovaj predmet kao fakultativnu nastavu.

Ul. Frana Supila 3, 20000, Dubrovnik

+385 (20) 432 569

tajnistvo@gimnazija-dubrovnik.hr

Facebook

Instagram

Developed by KlikIT | Design by Božo Prlenda