REZULTATI NATJECANJA-KEMIJA, CRVENI KRIŽ, HRVATSKI JEZIK

PONOS GIMANZIJE DUBROVNIK


PONOS GIMANZIJE DUBROVNIK

Lucija Vučićević, 4. A, prva je na županijskom Natjecanju iz kemije. Učenica Ina Bašić, 3. E, osvojila je 2. mjesto, a Natalija Janičić, 1. E, 3. mjesto. Čestitamo učenicama i njihovim profesorima mentorima Lindi Jurkić, Slađani Bošković Bećir i Jasminu Derakoviću.

U subotu 4. ožujka u OŠ Montovjerna održano je 24. natjecanja mladih Hrvatskog Crvenog križa. Okupilo se po sedam ekipa iz osnovnih škola i isto toliko iz srednjih škola. Naši gimnazijalci u sastavu Tea Barović, Ina Bašić, Petra Ivaniš, Sofia Matković, Rafaela Marković i Anamarija Vukasović s profesoricom mentoricom Majom Sambrailo Ivanković osvojili su 2. mjesto. Čestitamo gimnazijalcima i pobjedničkim ekipama Osnovne škole Cavtat i Medicinske škole Dubrovnik.

I iz natjecanja u poznavanju hrvatskog jezika gimnazijalci su izvrsni. Pozvani na županijsku razinu natjecanja su : Anja Klečak i Nika Pušak, učenice 1. razreda, Petra Martić, Ella Leona Mustahinić i Paula Previšić iz 2. razreda, Karmen Bogdanović, Ana Lea Herceg i Nikolina Tomić iz 3. razreda i Sanja Čuić iz 4. razreda. Čestitamo učenicima i njihovim mentorima Ani Njirić Aleksić, Anđeli Džamarija, Marini Asturić, Lucijani Pendo i Ani Ban.

Ul. Frana Supila 3, 20000, Dubrovnik

+385 (20) 432 569

tajnistvo@gimnazija-dubrovnik.hr

Facebook

Instagram

Developed by KlikIT | Design by Božo Prlenda