PLASTIČNIM ČEPOVIMA DO SKUPIH LIJEKOVA

UKLJUČITE SE U AKCIJU


UKLJUČITE SE U AKCIJU

Gimnazija Dubrovnik uključila se u akciju prikupljanja plastičnih čepova kako bi pomogla Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske (UOLL). Udruga oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske sa sjedištem u Čakovcu još 1998. god.pokrenula je projekt pod nazivom “Plastičnim čepovima do skupih lijekova”. Udruga je neprofitna i osnovana je sa svrhom pružanja pomoći oboljelima od teških malignih bolesti na području Hrvatske. Udruga ima više od 500 članova vodi brigu o oboljelima od leukemije, mijeloma, limfoma, GIST-a (gastrointestinalnog stromalnog tumora), te srodnih hematoloških i onkoloških bolesti.

Sakupljajući plastične čepove činimo dobro za okoliš, a ujedno činimo i hvalevrijedno humanitarno djelo. Pozivamo sve učenike, djelatnike i posjetitelje škole da se uključe u ovu akciju, jer sve što trebate učiniti je prikupiti što više plastičnih čepova s boca. Mogu se sakupljati različiti ambalažni čepovi kao što su čepovi od boca vode, sokova, jogurta, ulja, omekšivača.

Sakupljanjem plastičnih čepova možete pomoći djeci oboljeloj od leukemije i limfoma da nabave skupocjene lijekove. Potrebno je samo ubaciti čepove u za to predviđen koš.

Ul. Frana Supila 3, 20000, Dubrovnik

+385 (20) 432 569

gimnazija-dubrovnik@du.t-com.hr

Developed by KlikIT | Design by Božo Prlenda