STEAM TRPEZA

RAD S DAROVITIM UČENICIMA


RAD S DAROVITIM UČENICIMA

Odlukom o financiranju projekata prijavljenih na Javni poziv za sufinanciranje projekata rada s darovitim učenicima u osnovnim i srednjim školama u školskoj godini 2023./2024. Gimnaziji Dubrovnik odobrena su financijska sredstva čime je započeo projekt pod nazivom STEAM TRPEZA.

Projekt je to rada s darovitim učenicima Gimnazije Dubrovnik. Projektom se želi podići svijest o važnosti kvalitetnog osmišljavanja i provođenja prilagođene prehrane uz pravilan odabir posuđa i izvora topline, što pridonosi boljem zdravstvenom stanju pojedinca uz racionalno trošenje energije. Fokus projekta je na promišljenoj prehrani koja u obzir uzima potrebe pojedinca s obzirom na način življenja i njegove zdravstvene potrebe primjenjujući energetski učinkovite metode pripreme hrane te izabirući odgovarajuće posuđe i pogodne izvore topline. Promišljenom prilagodbom prehrane doprinosi se zdravlju, lokalnoj održivosti i energetskoj učinkovitosti.

Projekt STEAM trpeza odvija se u suradnji s Prirodoslovnim muzejom Dubrovnik, Sveučilištem u Dubrovniku i Ronilačkim klubom Dubrovnik. Više o samim aktivnostima projekta možete pročitati na Facebook stranici STEAM trpeza https://shorturl.at/efuE2

Ul. Frana Supila 3, 20000, Dubrovnik

+385 (20) 432 569

tajnistvo@gimnazija-dubrovnik.hr

Facebook

Instagram

Developed by KlikIT | Design by Božo Prlenda