On - line nastava Dan #5

UPUTE UČENICIMA


UPUTE UČENICIMA

Upute učenicima

Pridržavajte se uputa o sigurnosti danih od strane Stožera civilne zaštite. Odgovorno ponašanje prema sebi ne stavlja u ugrozu ni vaše bližnje.
Nastavni materijali se svakodnevno objavljuju u virtualnim učionicama na Teams-u za one predmete koje taj dan imate po rasporedu. Važno je da nekoliko puta dnevno provjerite što je postavljeno od materijala te da ste aktivni i odrađujete zadatke koje vam nastavnici zadaju. Nastavnici, razrednici i stručna služba prate vašu dnevnu aktivnost.


Ukoliko imate poteškoće ili nedoumica vezanih za bilo što, molim vas da se mailom javite zaduženoj osobi iz škole koja će vam pokušati pomoći u otklanjanju poteškoća.


Za izdavanje potvrda o učeničkom statusu, duplikata svjedodžbi i sl. javiti se na mail administrator@gimnazija-dubrovnik.hr

Za usluge ovjere ili provjere vjerodostojnosti svjedodžbi javiti se na mail gimnazija-dubrovnik@du.t-com.hr


Za svu didaktičku i stručnu pedagošku i psihološku podršku na raspolaganju su vam pedagoginja na mailu jdutovic@gmail.com i psihologinja na mailu suada.salcic@skole.hrVažno je da ste svakodnevno u komunikaciji sa svojim razrednicima koji će vam prenijeti najnovije vijesti i koji će vas uputiti ako imate neke specifične potrebe. Također je važno da pratite upute Nacionalnog stožera civilne zaštite i obavijesti na školskoj mrežnoj stranici i u Teams virtualnom razredu.


Čuvajte sebe i svoje bližnje.

Ul. Frana Supila 3, 20000, Dubrovnik

+385 (20) 432 569

gimnazija-dubrovnik@du.t-com.hr

Developed by KlikIT | Design by Božo Prlenda