Gimnazija Dubrovnik njeguje dubrovačku diplomaciju

Atnonio Mustahinić i Karlo Krilanović nastupili na božićnom prijemu u Londonu


Atnonio Mustahinić i Karlo Krilanović nastupili na božićnom prijemu u Londonu

U Veleposlanstvu Republike Hrvatske u Londonu u utorak, 12. prosinca održan je tradicionalni božićni prijem kojeg su zajednički organizirali Turistička zajednica grada Dubrovnika, Grad Dubrovnik i Zračna luka Dubrovnik.

Pred osamdesetak uzvanika – turističkih agenata i novinara, te brojnih uglednika iz Londona, od kojih su neki porijeklom i iz Hrvatske nastupili su i učenici Gimnazije Dubrovnik. Scenski nastup učenika 3. razreda prirodoslovno-matematičke gimnazije, Antonija Mustahinića i Karla Krilanovića, pod mentorstvom profesorica Lucijane Pendo i Matilde Perković koji su upriličili “Male ćakule dubrovačkih velikana” – Marina Držića i Ruđera Josipa Boškovića ostavio je bez riječi sve nazočne. Gimnazija Dubrovnik tako je još jednom pokazala koliko je važno njegovati diplomaciju i biti poklisar dubrovačke baštine.

Nazočnima su se prigodnim govorima obratili veleposlanik RH u Velikoj Britaniji, Igor Pokaz, direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika Romana Vlašić, direktor Zračne luke Dubrovnik, Roko Tolić i zamjenica gradonačelnika Dubrovnika, Jelka Tepšić. Svi su istaknuli kako je Dubrovnik izrazito uspješna turistička destinacija.

Na prijemu je upriličeno izvlačenje sretnog dobitnika dvije povratne zrakoplovne karte Croatia Airlines London – Dubrovnik – London i besplatni boravak za dvije osobe u dubrovačkom hotelu Kazbek (5*). Sretni dobitnik je James Stewart, novinar The Sunday Times-a.

14.12.2017. | 09:12 | objavio: ravnateljica

Antonio Mustahinić i Karlo Krilanović nastupili na božićnom prijemu u Londonu

Ul. Frana Supila 3, 20000, Dubrovnik

+385 (20) 432 569

gimnazija-dubrovnik@du.t-com.hr

Developed by KlikIT | Design by Božo Prlenda